Jared Leto Turkey
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Jared Leto Turkey

TÜRKİYE'NİN İLK JARED LETO FAN SİTESİ

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  AramaArama  Latest imagesLatest images  Giriş yap  Kayıt OlKayıt Ol  

30 seconds to mars hakkında bilmeniz gereken en önemli şeyler...

2 posters
YazarMesaj
30st_jared
Yeni Üye
Yeni Üye
30st_jared

Kadın Mesaj Sayısı : 21

30 seconds to mars hakkında bilmeniz gereken en önemli şeyler... Empty
MesajKonu: 30 seconds to mars hakkında bilmeniz gereken en önemli şeyler...   30 seconds to mars hakkında bilmeniz gereken en önemli şeyler... EmptyCuma Şub. 06, 2009 11:43 pm

1-LOGO NEDİR,NE DEĞİLDİR?
30 Seconds to Mars'ın albüm kapaklarında ve sitesinde gördüğünüz bir simgesi var. Bu bir "Phoenix", yani mitolojide 500 senede bir doğarak kendini yenilediğine inanılan anka kuşu. Logonun altında "Provehito In Altum" yazıyor, bu da grubun mottosu.Özetle"Daha derine inmak istiyorsan peşine düş" demek.Jared Leto,"Hayatımın esası, hayallerimin peşine düşmek. Ne olursa olsun, siz de hayallerinizin peşine düşmelisiniz" diyerek açık ediyor, grubun felsefesini.
2-GÜZEL YALAN'IN HİKAYESİ
Grubun ilk albümü "30 Seconds to Mars" 2002'de çıktı. İkinci albüm "A Beautiful Lie" ise 2005'te. "İlk albümde bir dünya yarattım ve onun içinde saklandım" diyor, Jared Leto: "İkincide daha tematik fikirler var, dürüstlük, büyümek ve değişmek hakkında. Bu albüm, hayatın kesişimlerinden ibaret olduğuna dair bir ima. Olgunlaşmamış duygusal bir yolculuk. Tıpkı insan olmak gibi."
3-GRUPTA AYRILIK
Grubun altı yıllık basçısı Matt Wachter geçtiğimiz aylarda gruptan ayrılarak Angels and Airvawes'e gitti. Jared onu gruptan kovanın ta kendisi olduğunu yalanlıyor ve şöyle diyor:"İşin doğrusu bu dramatik bir olay değil" ve ekliyor:"Uzun zamandır birlikte çalışıyorduk ve başka yönlere ayrıldık. Eğer o mutluysa ben de mutluyum."
4-KURUKAFA:CANIMIN ÜÇLÜSÜ
Wachter'ın ayrılmasıyla üç kişi kalan 30 Seconds to Mars bunu diğer logolarındaki üç kurukafa ile ifade ediyor. Bu logonun üzerinde "Trinity" yani "Üçleme" yazıyor. Milicevic de "Birisini sizinle aynı yerde olması için zorlayamazsınız" diye ifade ediyor, fikrini.
5-MARS ORDUSUNA KATILIN
30 Seconds to Mars fanları yeryüzündeki en örgütlü topluluklardan biri. İsimleri, The Core soundtrack'inde kullanılan bir 30 Seconds To Mars şarkısı olan "The Echelon". Mars ordusuna katılaya karar veren elit grbu temsil eden bu isim dünya üzerindeki tüm grup hayranlarının ortak adı. Örgüt,MySpace gibi global bir "ortak ilgi alanı" ortamı haline geldi.Hemen yaralım, henüz The Echelon'un Türkiye şubesi kurulmadı. Shannon "Onlar olmasa biz de olmazdık diyor, haberiniz olsun. Belkide grubu Türkiye'ye getirecek olan sizlersiniz.
6-30 ADIMDA JARED LETO
"Bu adamı gözüm nereden ısırıyor" diyenlere hemen anlatalım. Jared Leto ünlü bir Hollywood aktörü."Requiem For A Dream" ile ünlendi.1996 ve 1997 yıllarında People dergisi tarafından "Dünyanın En Güzel 50 İnsanı"ndan biri seçildi. Snowboard yapmak,paten kaymak,şarkı yazmak,kitap okumak ve resim yapmak hobileri.
7-BAŞIM AĞRIYOR CAMERON
Frontman Jared Leto, aynı zamanda filmleri için şekilden şekile giren bir oyuncu. Ünlü filmlerinde bugüne kadar başına gelmedik şey kalmadı. Mesela "Requiem For A Dream" de kolu kesildi,"Fight Club"da yüzü tanınmayacak hale geldi,"Panic Room"da yandı,"American Psycho"da baltayla öldürüldü. Leto film öncesi uzun bir hazırlık süreci geçiriyor. Örneğin,"Requiem For A Dream" de canlandıracağı eroin bağımlısı karakter için o dnemki sevgilisi Cameron Diaz'la iki yıl süreyle birlikte olmamış.
8-LİNDSAY LOHAN DURUMLARI
Jared Leto ve Lindsay Lohan'ın bir dönem birlikte oldukları, Jared'e göre sadece bir söylenti:"Biz iyi arkadaşız.O gerçekten çok yetenekli, eğlenceli ve akıllı bir genç kadın. Ama arkadaşlıktan daha az ya da daha fazla birşeyimiz yok. Yani evlilik yok,boşanmak yok,çocuk yok!"
9-PINK FLOYD VE LED ZEPPELIN
Jared ve Shannon Leto kardeşler küçük yaşlardan beri sanata ve müziğe ve müziğe tutkunlar. İki kardeş Los Angeles'ta birlikte yaşıyor.Pink Floyd, Led Zeppelin dinleyerek büyümüşler. Leto bir yandan da The Beatles'a hayranlığını şu şekilde dile getiriyor:"Beatles ve John Lennon'un müziği hepimizin hayatında önemli bir yerde.Ben John'un ruhunu ve sanatını her zaman takdir ederim."
10-ÖFKENİN KAYNAĞI ÇOCUKLUKLARI
Her ne kadar birbirleri için "Sahnede tam bir hayvan!" deselerde, Shannon ve Jared birbirlerine çok bağlı iki kardeş. Bunun nedeni de gerçekten yoklk içinde bir çocukluk yaşamaları. "Detaylandırıp kimseyi ağlatmak istemiyorum ama..."diyor Jared, "Yalnız bir anne, iki çocuk, sürekli taşınırdık. Biz bu çaresizliğe meydan okumak istiyorduk" diyor. )':
11-CHAPMAN UĞRUNA 28 KİLO
Jared Leto, müzisyen John Lennon'u vuran sapık hayranını canlandırdığı "Chapter 27" için yedi haftada tam 20 kilo aldı. Film için toplamda aldığı kilo ise 28'di. Kolestrolü, normal bir insanınki 200 iken 360'a fırladı. Et yemeyen Leto, bu kiloları alma yöntemiyle ilgili"Aklınıza gelebilecek her türlü sağlıksız şeyi yedim diyor.Sonrasında bol limon suyu ve arnavut biberi ile dokz günde tam 10 kilo vermiş.Bu arada Leto'nun en sevdiği yiyecek sebze ve patlamış mısır.(<3)
12-ÖDÜLLER VE ŞÖHRET:BU KADAR BÜYÜTMEYİN LÜTFEN
30 Seconds to Mars albümleri bugün dünya çapında 1 milyonun üzerinde bir satış grafiği yakaladı.Bugün hemen her konserleri"sold out" oluyor. Kaliforniyalı topluluk en son MTV Avrupa ödüllerinde "En iyi rock grubu" ödülü ve "The Kill" ile kerrang dergisinin "En İyi Single" ödüllerinide topladı. Kendi deneyimleriyle "20 kişilik bir oda dolusu" dinleyicisi olan grupken, bugün milyonları peşinden sürükleyen bir rock grubu. Jared,"Biz sadece müzik yapıyoruz. Bizim için hayatımız için, inandığımız şey için, evet büyük bir olay ama bizden başka kimsenin hayatı değişmedi. Bu kadar büyütmeyin diyor.
13-AĞLARI JAPONYA'YA KADAR UZANAN FANLAR
Jared Leto için yapılan en büyük çılgınlık, bir hayranının onun adını kollarına ve boynuna dövme olarak yaptırmasıymış. Bir de her 30 Seconds to Mars konserini izlemeye Japonya'dan Avrupa'ya gelen sadık kitlesinin gerçekten deli olduğunu düşünüyor,Jared:"İnsanların sizinle kurduğu derin bağ gerçekten inanılmaz, bunun tarifi yok" diyor. SmileSmileSmile
14-BİR SONRAKİ HEDEF
Jared Leto, gazetecilere göre "oyun oynamayı" ve röportajlarında başlık olacak şeyleri söylemeyi çok eğlenceli buluyor. Bir keresinde "ben gay'im" diyerek herkesi şaşırtmıştı. Hatta "morrisey kadar gay'im" diyerek ortaığı iyice bulandırmıştı. Şimdilerde bir sonraki hedefi soruldğunda "Tabii ki başkan olacağım!" diyor gülerek.
15-ZEKİ.YAKIŞIKLI.KOMİK.BAŞARILI.SEKSİ.
Jared Leto, klasik soruları ince zekasıyla çökertmesini çok iyi biliyor. İşte"Jared, kendini beş kelimeyle tarif edermisiniz? sorusuna verdiği cevap: "We've.Talked.About.Me.Enough" ( Biz.benim.hakkımda.yeterince.konuştuk.)
16-HELE BİR DE İŞİN DOĞRUSUNU BİLSENİZ...
Jared hakkında çıkan dedikodular konusunda sabırlı davranıyor. Bu dedikodular genellikle Jared'ın seviştiği kadınlara kötü davrandığı ve "ölüsevici" fantazisinden hoşlandığı konularında yapılıyor.Jared,"Tabii canım, bunları kim yapmaz ki?! Hayatım boyunca bu kadar saçma bir şey duymadım. Tanrı bilir söyledikleri yalnız bunlar değildir. Gerçeği bilmemeleri ne kötü. Tanrım eğer bilselerdi..."diyor. Leto öfke krizlerini yönetmeyi iyi biliyor.
17-ELEŞTİRİYE AÇIK GRUP
"Eğer bu güne kadar bana verilen tavsiyeleri dinleseydim, bugün sahnede değildim" diyor Jared Leto ve ekliyor:"Tabii ki eleştiriye açığım, beni üzse de bundan bir şey öğrenebilirim. Mükemmel değilim, yanlışlarım var. Salak şeyler söylemişimdir de, ama gene de en iyisi olmak için çalışıyorum.(hp arkandaızzzz!!!)
18-UYKUSUZ HER GECE
Jared Leto'nun aslında baykuş olduğunu biliyormuydunuz? Şaka bir yana, Leto günde 4 saat uyuyor.Diğer insanlarla arasındaki en büyük farkın da bu olduğunu düşünüyor. Herkes uyurken o uyumuyor. Terapistine göre bu durum zor bir çocukluk geçirmesinden kaynaklanıyor. Leto:"Nasıl olsa öldüğüm zaman yeteri kadar uyuyacağım!" diyor.(sen ne derece farklı ve mthiş bi yratıksın yaaa (: )
19-VİSKİYİ GARGARA OLARAK KULLANIYOR
Rock'n roll hayat biçimini bilirsiniz. Kadınlara, alkole ve uyuşturcuya bağımlı olmak... Jared Leto, alkol kullanmıyor."Dünyaya ne kadar sa isyankarız diye göstermenin ne alemi var? Bizi diğerlerinden ayıran bu.Ergen gibi davranıp, sarhoş olup yollara savrulmaya gerek yok" diyor."Viskiyi gargara olarak kullanıyorum" diye espri yapıyor. Not:Jared Leto'nun içmeyi en sevidiği şey sıcak çikolata.) (wow! çak dostum bnm de öyle:D)
20-KENDİM YAPAR KENDİM ÇALARIM
Grubun gitaristi Tomo Milicevic, gruba dahil olmadan önce onların hayranıymış. Üç yaşında gitar çalmaya başlamış ve 17 yaşında da kendi şarkılarını yazan ve çok iyi gitar çalan bir müzisyen olmuş. 19 yaşında heavy metali keşfetmeden önce de konser viyolonisti olmak istiyormuş. Yugoslavyalı gitarist babasıyla birlikte yaptığı kendi gitarını da grubun "Savior" parçasında kullanmış.
21-YOKLUK İÇİNDE GEÇEN ÇOCUKLUK
Resim yapmak Leto kardeşlerin en büyük eğlencelerinden biriymiş çünkü evde televizyon yokmuş. "Milyon yıl düşünsem Londra'ya geleceğim, film ve müzik yaparak para kazanacağım aklıma gelmezdi" diyor,Jared. Grubun logo ve tasarımlarının çoğunu bizzat Jared'ın elinden çıkıyor.(ytenekli herif n'aparsın:D)
22-SEVGİLİLER ATLASI
Jared Leto'nun bugüne kadar birlikte olduğu isimler arasında Justin Timberlake'in "What goes around...comes around" şarkısının klibinden hatırlayacağınız başarılı oyuncu Scarlett Johannson ve "rock chic" Ashley Olsen gibi isimler var. Bir başka ünlü oyuncu Cameron Diaz'le 2000 ve 2002 yılları arasında nişanlıydı.
23-HİPPİ BİR ANNE VE YAMALI CEKETLER
Jared ve Shannon'un annesi Constance gerçek bir hippiydi. Çocuklarını rock konserlerine ve resim sergilerine götürürdü. "Yamalı ceketler ve pantalonlarla dolaşan, gitar çalan ve annesinin hippi arkadaşlarıyla takılan tiplerdik. Biz düşünmeyi öğrenerek büyüdük" diyor,35 yaşındaki Jared.(ahh canım ): )
24-MÜZİK VE SİNEMA TUTKUNLARI
Jared Leto'nun vokalistliğini yaptığı 30 Seconds to Mars gibi, Hollywood'da müzik ve sinemayı bir arada yürüten bir çok oyuncu var. Juliette Lewis ve grubu Juliette and the Licks,Keanu Reeves ve grubu Dog Star, Russel Crowe ve grubu 30 Odd Foot of Grunts ve Kevin Costner bunlardan bağzıları. Bu arada Leto, vakti zamanında grubu Frozen Embryos'yu canlandırdığı "My SoCalled Life" dan çok etkilenmiş.
25-EVLEN BENİMLE, EVLEN BENİMLE!
30 Seconds to Mars'ın ödüllü şarkısı "The Kill"inin bir özelliği var. Bir kısım fan, Leto'nun vokalinin nakaratta "Marry Me"(evlen benimle) dediğini söylüyor. Oysa Leto şarkıda "Bury Me"(Göm beni) diyor. Jared şarkıdaki anafikri "Şeytanlarınızla mücadele edin, kim olduğunuzu bilin ve savaşı kazanın" şeklinde özetliyor. Bu arada "The Kill" klibi de Stanley Kubrick'in "The Shinning" filmne göndermede bulunuyor.

(DERGİDEN ALINTIDIR)
Alone
JARED LETO FAN
JARED LETO FAN
Alone

Kadın Mesaj Sayısı : 258
Ruh Hali : 30 seconds to mars hakkında bilmeniz gereken en önemli şeyler... Images12
Jared\'a Ne Söylemek İsterdin? : Sen mükemmel birisin sen benim İdolümsün!

30 seconds to mars hakkında bilmeniz gereken en önemli şeyler... Empty
MesajKonu: Geri: 30 seconds to mars hakkında bilmeniz gereken en önemli şeyler...   30 seconds to mars hakkında bilmeniz gereken en önemli şeyler... EmptyC.tesi Şub. 07, 2009 10:42 pm

billboarddakı deeılmı bu hmm bılıodum bulnarı saol paylaşım için

30 seconds to mars hakkında bilmeniz gereken en önemli şeyler...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 30 Seconds To Mars
» Musiikki TV Podcast - 30 Seconds to Mars