Jared Leto Turkey
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Jared Leto Turkey

TÜRKİYE'NİN İLK JARED LETO FAN SİTESİ

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  AramaArama  Latest imagesLatest images  Giriş yap  Kayıt OlKayıt Ol  

Zamanında Jared ın Kız ark ıy mışmışmış

4 posters
YazarMesaj
elsa
Admin
Admin
elsa

Zamanında Jared ın Kız ark ıy mışmışmış Empty
MesajKonu: Zamanında Jared ın Kız ark ıy mışmışmış   Zamanında Jared ın Kız ark ıy mışmışmış EmptyPaz Nis. 27, 2008 11:04 pm

habere göre myspace modeli bilmem ne bilmem ne jared leto nun kız arkadaşıymış

kaynak
http://www.hollywoodgrind.com/jared-letos-girlfriend-is/

ne kadar doğru karar sizin haber 2006 nın galiba ...jared ın adını bu kadınla hiç duymamıştım
https://jaredletofan.yetkin-forum.com
Alone
JARED LETO FAN
JARED LETO FAN
Alone

Kadın Mesaj Sayısı : 258
Ruh Hali : Zamanında Jared ın Kız ark ıy mışmışmış Images12
Jared\'a Ne Söylemek İsterdin? : Sen mükemmel birisin sen benim İdolümsün!

MesajKonu: Geri: Zamanında Jared ın Kız ark ıy mışmışmış   Zamanında Jared ın Kız ark ıy mışmışmış EmptyPaz Nis. 27, 2008 11:08 pm

kadın japona benzio zaten
am jared işi götürmüş anlasılan
da böyle sapık ınsanlar sırf adım duyulacak dıye boyle yalan haber falan cıkarıyolar
piinn
JARED LETO FAN
JARED LETO FAN
piinn

MesajKonu: Geri: Zamanında Jared ın Kız ark ıy mışmışmış   Zamanında Jared ın Kız ark ıy mışmışmış EmptyPtsi Nis. 28, 2008 3:24 pm

ben sanki biyerde dha okumştum bi myspace modeliyle adı anılmış cart curt ve bu kdındı adı garipti ordan hatrladım lol!
ama bilmiorm dooru mu deil mi..
MARSer
Admin
Admin
MARSer

Kadın Mesaj Sayısı : 99
Jared\'a Ne Söylemek İsterdin? : ayh dilim tutuldu.... <3

MesajKonu: Geri: Zamanında Jared ın Kız ark ıy mışmışmış   Zamanında Jared ın Kız ark ıy mışmışmış EmptyPtsi Nis. 28, 2008 4:34 pm

yaaa adamın her kırıntısı onun sevgilisi olcak deil ya..... tek gecelk ilişkidr Very Happy kadın da hee bn onun sevgilisiydim diodur...
http://30stmechelonturkey.forumsmusic.com
Alone
JARED LETO FAN
JARED LETO FAN
Alone

Kadın Mesaj Sayısı : 258
Ruh Hali : Zamanında Jared ın Kız ark ıy mışmışmış Images12
Jared\'a Ne Söylemek İsterdin? : Sen mükemmel birisin sen benim İdolümsün!

MesajKonu: Geri: Zamanında Jared ın Kız ark ıy mışmışmış   Zamanında Jared ın Kız ark ıy mışmışmış EmptySalı Nis. 29, 2008 5:23 pm

Zamanında Jared ın Kız ark ıy mışmışmış Tila

Tila Tequila Nguyen, who Time magazine called "the least lonely girl on the Internet" with 1.5 million friends on the Web site, has jettisoned the Maybelline-penciled "[color:02c1=#0090da! important][color:02c1=#0090da! important]Panic [color:02c1=#0090da! important]Room" star.

The New York wild child claims that for three years, she had a sexual relationship with "an actor," who sources say is Leto - though he kept it hidden and then went AWOL.

The 25-year-old temptress wrote on her page: "A few months go by and all of a sudden I hear from this ’actor’ person once again. You won’t believe this … but he was actually looking for an ’apology’ from me! Are you f*cking out of your f*ckin mind, asshole? Why do I need to apologize for you being a f*ckin a**hole?"

Just as Patsy Cline sang, Nguyen says Leto is "sweet to me when nobody is around, but when we are around other people, he acts like a different person."

Perhaps that’s because Leto, who was one of Cameron Diaz’s fiancés, had been linked to [color:02c1=#0090da! important][color:02c1=#0090da! important]Lindsay [color:02c1=#0090da! important]Lohan and Scarlett Johansson during that time. The bisexual Nguyen often hooked up with Leto, sometimes with a friend, in the actor/musician’s rehearsal studio, claims a knowledgeable source. Leto’s spokeswoman Robin Baum told us, "All of this is completely false. … The only truth is that Jared does know who she is."

But something certainly angered the beauty, who’s in Adam Sandler’s next flick, runs a merchandise empire and has a spread in Chaunce Hayden’s Steppin’ Out magazine. To top it off, she releases a vengeance video today for her [color:02c1=#0090da! important][color:02c1=#0090da! important]Lil [color:02c1=#0090da! important]Jon-produced song, "I Love U," which is said to be about - you guessed it - Leto. Looks like the actor may need a shot of Tequila after all.

[color:02c1=#0090da! important][color:02c1=#0090da! important]Rumor [color:02c1=#0090da! important]has [color:02c1=#0090da! important]it that Leto is upset with Tila Tequila because she gave him a really bad sexually transmitted disease. No wonder Leto is always attacking everyone. He’s just got an itch that he’s got to scratch, and it’s making him cranky. If the rumor is true then Tila goes into the Paris Hilton STD category

Zamanında Jared ın Kız ark ıy mışmışmış
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fan Ve Jared
» Set #3 2008 JARED
» Oyuncak ve Jared
» Jared&Camaron